Mona Poelstra

Hallo, mijn naam is Mona Poelstra

En in de komende 5 minuten zul jij het schokkende verhaal lezen, over hoe het mij als 42-jarige vrouw, zo geplaagd door cellulitis dat mijn onderlichaam eruit zag als een berglandschap…

...en bestempeld door zogenaamde specialisten tot hopeloos geval...

toch gelukt is om op volledig natuurlijke wijze elk spoor van cellulite voorgoed te elimineren.

Waardoor mijn

billen en benen veranderden...

voor-na-cellultite

in slechts 30 dagen.

Je zult straks ontdekken dat alles wat jij denkt te weten over cellulitis (of cellulite) EEN LEUGEN IS…

Hoe de echte oorzaak van cellulitis helemaal niets te maken heeft met je genen, gewicht of leeftijd en nooit opgelost kan worden door zalfjes, crèmes of behandelingen met vreemde apparaten. Sterker nog, het heeft helemaal NIETS te maken met je bovenste huidlaag...

De echte waarheid is veel vreemder dan dat.

Het is iets dat de beauty industrie (waar miljoenen in omgaan) angstvallig voor je verborgen wil houden...

Hoe de echte oorzaak van cellulitis diep onder je huid verborgen ligt en iets is dat je waarschijnlijk nooit had verwacht. En waar zelfs de meeste doktoren niet van op de hoogte zijn.

En ze zijn bang. Want zij weten maar al te goed, dat wanneer jij dit belangrijke verhaal hebt gelezen en straks de echte waarheid over cellulitis weet, zij geen rooie cent meer aan jou kunnen verdienen.

Geloof me, je zult straks verontwaardigd zijn wanneer je er achter komt dat jij je hele leven bent voorgelogen door de beauty industrie, de fabrikanten van zalfjes en bedenkers van al die rare behandelingen.

Deze vernieuwende en controversiële methode is ontwikkeld door huidspecialist Phillip Costa en bewegingsspecialist David Dos Santos. En de basis van deze methode wordt erkend door een vooraanstaand onderzoekscentrum in Zwitserland.

Dit effectieve en 100% natuurlijke anti-cellulitis geheim heeft een succesratio van 99% en wordt gebruikt door duizenden mannen (ja zij kunnen ook last hebben van cellulitis) en vrouwen wereldwijd. 

Zelfs de bedenkers van dit systeem zijn geschokt door het succes.

Het gaat tegen alles in dat de beauty industrie en de zogenaamde experts jou tot nu toe hebben willen laten geloven. Cellulitis is namelijk helemaal geen huidprobleem. Dus het is ook logisch dat een zalfje hier nooit tegen zal helpen.

Geen halsbrekende fitness routines of onmogelijke yoga poses, geen hysterische diëten, geen rare crèmes of vreemde apparaten... niets van dat alles. Het is iets waarmee jij gewoon thuis over een paar minuten al kunt beginnen.

 • check
  Ongeacht of je man of vrouw bent of de hoeveelheid of hevigheid van je cellulitis
 • check
  Ongeacht of zogenaamde "experts" jou hebben verteld dat jouw cellulitis permanent is
 • check
  Ongeacht of je al 20, 40 of 60 jaar last hebt van cellulitis
 • check
  Ongeacht jouw huidige gewicht, fitness- of krachtniveau
 • check
  Zelfs al heb je alle diëten, zalfjes en behandelingen die er zijn geprobeerd

In de volgende paar minuten vertel ik je precies waarom jij überhaupt last hebt van cellulitis. En waarom geen enkele zalf of schoonheidsbehandeling cellulitis volledig kan laten verdwijnen, maar hooguit (tijdelijk) een beetje kan verminderen.

Je zult ontdekken waarom de geldwolven van de beauty industrie zo hard gaan op deze zogenaamde ongeneeslijke aandoening....

Hoe de echte oorzaak van cellulitis diep onder je huid verborgen ligt en iets is dat je waarschijnlijk nooit had verwacht. En waar zelfs de meeste doktoren niet van op de hoogte zijn.

gewone-huid

Gezonde huid

cellulitis-huid

Huid met cellulitis

Lees nu mijn verhaal en klik niet weg. Dit is een eenmalige kans om jouw bobbelige sinaasappelhuid voorgoed te veranderen in een gladde, strakke en gelijkmatige huid.

Waarschuwing: Ik kan niet garanderen dat deze pagina nog lang online staat, omdat de beauty industrie er alles behalve blij mee is dat wij dit geheim onthullen

Niet in jaren of maanden, maar binnen slechts 30 dagen kun jij eindelijk vaarwel zeggen tegen jouw cellulitis. Voorgoed.

Jouw bobbels en putjes zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 • check
  Je zult eindelijk je zelfvertrouwen terugkrijgen.
 • check
  Je kunt eindelijk weer die rokjes, bikini’s en leggings aan zonder je te schamen over hoe je eruit ziet.
 • check
  Je kunt eindelijk weer onbezorgd genieten van vakanties en uitstapjes.

Dit klinkt misschien te goed om waar te zijn en ik kan me voorstellen dat je sceptisch bent, maar wanneer ik straks aan jou laat zien dat dit de enige bewezen methode is, zal er een last van je afvallen en kun jij eindelijk weer leven zonder je zorgen te maken over je onderlichaam.

cellulite

Volg dit cellulitis vernietigende systeem en profiteer, net als de duizenden anderen die jou voorgingen, van dezelfde verbluffende resultaten.

angela-ervaringen

Mensen zoals Angela, die schrijft:

Hoi,
Ik wilde je alleen even een berichtje sturen sturen te zeggen dat ik je eeuwig dankbaar ben dat je dit programma hebt ontwikkeld.

Mijn cellulite werd elk jaar erger en zat over mijn hele onderlichaam. Ik droeg nooit strakke kleding, had een hekel aan strandvakanties en schaamde me om me uit te kleden.

Gelukkig kan ik vandaag voor het eerst zeggen dat ik er helemaal vanaf ben dankzij jullie methode. Ik voel me FANTASTISCH, zo sexy en ik heb sinds kort ook een nieuwe vent.

Ik kan je niet genoeg bedanken,

Angela

fatima-ervaringen

en Fatima uit Amsterdam...

Hallo Mona,

Ik heb het ontzettend druk met 3 kinderen (allemaal onder de 8 jaar!) en ik haat sporten en diëten. Dus ik dacht dat de enige oplossing voor mijn sinaasappelhuid was om naar de schoonheidsspecialist te gaan voor een wekelijkse behandeling met rollers etc.


Dit geintje heeft mijn meer dan 1500 euro gekost en je raadt het al… het werkte voor geen meter. Ik baalde er zo van dat ik er depressief van werd.

Toen kwam ik jouw info tegen op internet en besloot het te proberen (ik had niets te verliezen) En het is echt een wonder. Ik voel me zo lekker in mijn nieuwe gladde en strakke lichaam.

Onwijs bedankt,

Fatima

jannie-ervaringen

of Jannie, die schrijft:

Beste Mona en Phillip,
Sinds mijn 19de had ik last van cellulitis. Ik heb alles geprobeerd en zag nooit blijvende veranderingen.

Maar met jullie programma veranderde alles vanaf dag 12. Het voelde alsof mijn cellulitis aan het wegsmelten was en wat er overbleef waren prachtige gladde billen. Ik ben zo bij!

Dank jullie wel,

Jannie

Hoe kan ik er zo zeker van zijn dat dit werkt en dezelfde resultaten zal behalen?

Om eerlijk te zijn ben ik een soort van ervaringsdeskundige en nog niet zolang geleden zat ik in dezelfde situatie als jij.

Een paar jaar geleden verhuisde ik met mijn man Stefan en onze twee dochters naar Portugal.

portugal

Ik ben geen arts of fitness guru, maar ik heb wel een achtergrond als voedingsdeskundige en heb dus een redelijke kennis van het menselijk lichaam. Maar of je nu een arts, professor of de gemiddelde vrouw vraagt wat je aan cellulitis kunt doen, dan geloven ze eigenlijk allemaal in dezelfde stelling: Het is onmogelijk om volledig van cellulitis af te komen. Zelfs tijdens mijn opleiding werd ons dit verteld.

Het was op mijn 26ste toen ik mezelf zoals gewoonlijk even van achteren in de spiegel bekeek na het douchen, en ik voor het eerst zag dat er iets mis was. Ik had een klein kuiltje op de plek tussen mijn bil en been dat er niet thuis hoorde.

Eerst dacht ik er niet bij na. Ik was pas 26. Misschien was het een kleine onregelmatigheid, niets om je zorgen over te maken toch?

menselijk-lichaam

Maar slechts een paar jaar later was dit kleine kuiltje uitgegroeid tot een maanlandschap van bobbels en putjes dat zich uitstrekte over mijn billen en dijen. Ik vond het verschrikkelijk.

Op mijn 35ste kreeg mijn seksleven ook een tik. Ik was het jaar ervoor net getrouwd met Stefan en de eerste scheurtjes begonnen zich al voor te doen.

Natuurlijk hield hij nog van me, maar ik merkte aan alles dat hij me lichamelijk minder aantrekkelijk vond en me ook minder vaak aanraakte op de plekken waar mijn cellulitis zat.

Het was dodelijk voor mijn zelfvertrouwen en het maakte me enorm onzeker.

Ik begon wanhopig te worden.

Dus ik maakte een afspraak met mijn huisarts, hopende dat hij mij een advies zou geven over hoe ik hier vanaf kon komen

wanhopig

Je kunt wel raden wat er toen gebeurde. Hij gaf mijn gewicht de schuld en adviseerde mijn twee minst favoriete dingen in het leven... 
diëten en sporten.

Maar dat sloeg nergens op, want ik had bijna geen overgewicht. Er konden wel wat pondjes af natuurlijk (bij wie niet?), maar het verklaarde niet waarom sommige mensen met zwaar overgewicht helemaal geen last hebben van cellulitis. En waarom anderen superslank zijn en ergere cellulitis hebben dan ik had.

Hij gaf ook mijn leeftijd de schuld… maar ook dat klopt niet. Er zijn vrouwen die veel ouder zijn dan ik, met een gladde huid en geen spoor van cellulitis.

Maar naïef als ik toen was accepteerde ik alles wat mijn arts me vertelde en verliet ik de praktijk met een slechter gevoel dan toen ik binnenkwam.

Overtuigd dat ik dit probleem zelf wel kon aanpakken probeerde ik alles om van deze verschrikkelijke aandoening af te komen.

In het begin probeerde ik gewicht te verliezen door te diëten en keihard te trainen in de sportschool. Ja ik werd slanker en ja ik werd fitter, maar het deed bijna niks voor mijn cellulitis.

Het was ongelooflijk demotiverend en ontmoedigend dat ik zo enorm veel moest doen voor een minimaal resultaat.

Daarna probeerde ik zo’n beetje elke anti-cellulitis crème, zalf en lotion die er te koop is.

En wanneer jij weleens zoiets geprobeerd hebt, dan weet je dat dit gewoon niet werkt en je een klein fortuin kost.

wijzen

Sterker nog, er is tot op de dag van vandaag geen enkel bewijs dat ook maar een van deze producten werkt. Je zult zo exact ontdekken waarom het onmogelijk is dat deze producten cellulitis kunnen verminderen.

Ik probeerde apparaten en rollers. Ik heb zelfs laserbehandelingen en trillingstherapie geprobeerd. Niets werkte, ik werd er alleen een stuk armer van.

Ik werd al snel depressief en onzeker. Niets hielp, hoe hard ik ook mijn best deed. Ik voelde me elke dag minder sexy.

Het zelfvertrouwen dat ik vroeger had leek nu wel een droom… Ik miste het gevoel van een strakke en gladde huid op mijn onderlichaam. En ik wist zeker dat Stefan dat ook miste.

Het was frustrerend. Ik wilde er gewoon vanaf, maar alle experts, artsen en personal trainers vertelden me dat er niets aan te doen was.

strakke-jeans

Op mijn 40ste was mijn cellulitis zo erg dat niet eens meer een spijkerbroek kon dragen. Alles wat ook maar een beetje strak zat liet mijn bobbels en putjes zien.

Ik was er van overtuigd dat Stefan nog steeds van me hield en hij zei er ook nooit iets over, maar ik zag aan hem dat hij zich minder aangetrokken voelde tot mij. Als vrouw voel je dat gewoon.

De druppel die de emmer liet overlopen.

Toen we verhuisden naar Portugal was ik al zover dat ik niet eens meer in de spiegel durfde te kijken en zwemmen in bikini was er helemaal niet meer bij. Maar goed we woonden nu dichtbij het strand en ik had al mijn moed verzameld om toch te gaan zwemmen.

Ik liep zo zelfverzekerd mogelijk naar het water toen ik ineens achter me een kind hoorde schreeuwen:

“Gatsie mama, wat is dat?” 
“Niet wijzen lieverd”, zei de moeder,
“Die arme mevrouw kan daar vast niets doen.”

Dat was de laatste druppel. Ik barstte in tranen uit, reed naar huis en sloot me op in mijn kamer.

Stefan probeerde me te gerust te stellen, maar ik was ontroostbaar.

Die avond lag ik in bed. Onzeker en hopeloos, niet wetende dat deze gebeurtenis zou leiden tot mijn ontdekking van een krachtige anti-cellulitis methode die nu gebruikt wordt door duizenden mensen wereldwijd. 

En dit is het moment waarop mijn verhaal een beetje bizar wordt…

Terwijl ik aan het zappen was zag ik een interview met iemand die het over huidproblemen had en met name cellulite.

Ik zette het volume hoger en luisterde aandachtig.

Zijn naam, Phillip Costa.

Hij bleek een huidspecialist met meer dan 10 jaar ervaring in het op natuurlijke wijze behandelen van huidaandoeningen en in het bijzonder cellulitis. En het grappige was dat hij in Nederland was opgegroeid met Portugese ouders en nu weer in Portugal woonde.

Hij legde uit dat hij samen met een bewegingsspecialist werkte aan een research project op het gebied van cellulitis.

Toen de TV presentator begon over de huidige behandelingen tegen cellulitis zoals crèmes en diëten, begon hij te lachen. “Die werken niet” zei Costa. “Ze zijn alleen bedoeld om geld uit de zak te kloppen bij onzekere slachtoffers”.

Costa was de eerste die zijn research richtte op de OORZAAK van cellulitis, in plaats van de symptomen of effecten. Dat was volledig logisch. “Wanneer je niet gedreven wordt door winst maken, ga je op zoek naar manieren om een aandoening te genezen in plaats van herhaaldelijk te behandelen ”, zei hij.

rating
benen

Alle producten en behandelingen die er op de markt zijn, willen je laten geloven dat cellulitis een huid- of vetprobleem is.

Wat gewoon dus gewoon niet waar is.

Het interview met Phillip Costa ging verder en hieronder vind je mijn korte samenvatting.

​​​​De waarheid over cellulitis

De zichtbaarheid van cellulite is een spiervezel probleem en omdat alle producten en behandelingen gericht zijn op het verbeteren van de huid of het vetgehalte van je onderlichaam, zullen ze dus NOOIT werken. Het is fysiologisch onmogelijk.

En wat nog veel erger is: wanneer je spiervezels niet de juiste stimulatie krijgen, zullen de bobbels en putjes in je huid erger en erger worden.

menselijk-lichaam

Alle andere producten FALEN in het enige echte dat jij nodig hebt om compleet van je cellulitis af te komen in jouw probleemzones.

En dat enige echte is:

Synergetische Spierlaag Stimulatie

Je krijgt Synergetische Spierlaag Stimulatie door een serie van simpele maar super gerichte lichaamsbewegingen te combineren met deze 3 unieke en essentiële elementen:

 • check
  Houding
 • check
  Tempo
 • check
  En volgorde

Het is erg belangrijk om te weten dat dit geen sportschool of fitness oefeningen zijn met onnodige gewichten en oncomfortabele apparaten. De meeste mensen realiseren zich niet dat dit soort oefeningen slechts 2 dimensionaal zijn en dat ze cellulitis zelfs kunnen verergeren.

Om van cellulitis af te komen moeten je lichaamsbewegingen multidimensionaal zijn om je gerichte spiervezel stimulatie te geven in de probleemzones van het onderlichaam. En het mooie hiervan is, dat je het gewoon thuis kunt doen.

Nu weet je 2 zeer belangrijke feiten:

 • Er zijn traditionele workouts die je cellulitis erger kunnen maken
 • Er is een specifieke methode van bewegingen voor het onderlichaam, die zorgt voor Synergetische Spierlaag Stimulatie, waardoor je WEL van je cellulitis af komt

Wat is er zo speciaal aan deze bewegingen dat het je cellulitis laat verdwijnen?

Je hebt ongeveer 90 individuele spieren van je middel tot aan je enkels. Als deze spieren worden verwaarloosd en niet de juiste stimulatie krijgen worden ze slap, plat en papperig.

De fysiologische term hiervoor is: Spieratrofie

Wanneer de spieren in het onderlichaam in die staat verkeren heeft de huid die er op ligt geen steun, waardoor de bobbels en putjes zichtbaar worden die wij cellulite of cellulitis noemen.

De Synergetische Spierlaag Stimulatie oefeningen verstevigen en liften de spieren in je onderlichaam, zodat ze geleidelijk naar buiten drukken tegen de huid. Daardoor geven je spieren weer de steun terug aan je huid die ze nodig heeft, zodat de buitenste laag strakker en gladder wordt.

spieren-vrouw

Onderzoek bewijst het: de bobbels en putjes vervagen alsof ze er nooit geweest zijn

Nogmaals; dit zijn geen oefeningen voor bodybuilders, gewichtheffers of fitnessfreaks. Ze zijn bedoeld voor de gewone alledaagse vrouw, die van haar cellulitis af wil.

Je begrijpt nu waarom pillen die afvalstoffen afvoeren, body wrap behandelingen, rare vibrerende apparaten en onzinnige huidborstels NOOIT zullen helpen om van cellulitis af te komen.

Dit is omdat ze niet de oorzaak aanpakken, namelijk de slappe, platte en papperige spieren onder je huid.

Er wordt gewerkt aan een programma van 30 dagen waarin al deze zaken worden toegepast. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om binnen een maand compleet van cellulitis af te komen. Dit programma zal waarschijnlijk over twee jaar beschikbaar zijn.

onderzoek

Op dat moment zat ik op de rand van mijn bed, ik moest hier meer over weten

Het interview was voorbij en het TV programma ging verder met het volgende item. Dit klonk allemaal zo logisch, maar nog twee jaar wachten? Ik wilde deze oplossing nu!

Ik pakte mijn laptop en vond de gegevens van Phillip Costa...


In de dagen daarna heb ik misschien wel 100 keer gebeld en uiteindelijk kreeg ik hem te pakken.

Hij was opgegroeid in Nederland, dus er was gelukkig geen taalbarrière.

verdrietige-vrouw

Hij was blij verrast dat ik het interview had gezien en dat ik zo geïnteresseerd was.

“Mensen houden zo vast aan het behandelen van de symptomen van cellulitis, dat ze vergeten om te zoeken naar het genezen van deze aandoening” zei hij.

"Alleen de makers van de zalfjes en de apparaten hebben er voordeel bij, maar helaas niet de vrouwen die last hebben van dit probleem"

Ik vroeg hem om zijn exacte onderzoeks resultaten en methode met mij te delen.

Hij weigerde en gaf aan dat wanneer hij het onderzoek volledig zou afronden en publiceren, artsen wereldwijd het vanzelf wel zouden overnemen.

Maar toen ik mijn situatie uitlegde en aanbood hem te helpen bij de publicatie, stemde hij toe.

Ik hing op en schreeuwde van geluk

10 minuten later ontving ik een email van Phillip Costa.

Hij had zijn volledige Synergetische Spierlaag Stimulatie Methode naar mij toe gestuurd. We spraken af dat ik het eerst zelf zou testen en vervolgens een programma samen zou stellen dat iedereen zou kunnen volgen.

Ik kon het nauwelijks geloven...

De volgende dag zette ik op basis van de methode van Phillip Costa een plan van 4 weken in elkaar. In de periode daarna hadden we veelvuldig contact met elkaar en uiteindelijk ontstond er een logisch systeem dat iedereen zou kunnen begrijpen en volgen.

De volgende dag zette ik op basis van de methode van Phillip Costa een plan van 4 weken in elkaar. In de periode daarna hadden we veelvuldig contact met elkaar en uiteindelijk ontstond er een logisch systeem dat iedereen zou kunnen begrijpen en volgen.

In de eerste 10 dagen merkte ik vrijwel niks en moed zonk me langzaam weer in de schoenen.

Ik begreep het niet, ik deed alles wat we hadden besproken en hoe hij het had uitgelegd.

Ja diep van binnen was ik nog steeds sceptisch. Ook omdat het bijna te simpel leek om te kunnen werken.

Ik had toch alles al geprobeerd om van mijn cellulitis af te komen? De dure behandelingen, de hysterische workouts en de diëten.

Waarom zou dit systeem werken? Een systeem dat ik binnen een dag in elkaar had gezet op basis van research van een expert die ik nog nooit had ontmoet… 
Maar ik hield vol. Welke andere keus had ik?

Op dag 17 merkte ik iets bijzonders nadat ik had gedoucht.

Terwijl ik mijn benen aan het afdrogen was voelde ik minder bobbels en putjes. Het voelde alsof mijn onderlichaam veel steviger en strakker was geworden.

Het was vreemd, maar fantastisch. Maar ik durfde nog niet te juichen.

De volgende dag merkte ik opnieuw verbetering. En de dag daarna.

douchen

Stefan zag het ook en gaf toe: “Lieverd, wat het ook is dat je doet, ga door. Wauw, ik weet niet wat ik moet zeggen.”

Ik zal nooit vergeten hoe hij die dag naar me keek. Hij verlangde weer naar me.

En dit herhaalde zich dag na dag.

Elke dag voelde als kerst.

Het was ongelooflijk.

Op dag 22 was mijn cellulitis compleet weg.

Verdwenen.

Ik kon niet van mijn benen afblijven.

Het leek wel een droom.

Het werkte!

benen-aanraking

Door het toepassen van Synergetische Spierlaag Stimulatie had ik niet alleen mijn cellulitis verminderd, maar gewoon compleet geëlimineerd over mijn gehele lichaam.

Ik sprong elke dag met plezier uit bed.

Ik had me nog nooit zo sexy gevoeld!


En de passie was terug in ons huwelijk.

Stefan kon zijn handen niet van mijn nieuwe lichaam afhouden en ik ook niet!

Ik geef toe dat ik nog steeds niet helemaal gerust was dat mijn cellulitis weg zou blijven, maar nadat ik overstapte naar de onderhoudsfase in het programma, bleef het gewoon weg.


Nu durfde ik de conclusie te trekken - ik had permanent, op natuurlijke en veilige wijze mijn cellulitis vernietigd.

​​​​Mijn zelfvertrouwen schoot omhoog.

Het is moeilijk om uit te leggen hoe geweldig het voelt om met mijn handen over mijn gladde benen te gaan. Mijn onderlichaam voelt stevig en mijn huid is egaal en strak.

Het is zo fijn om weer een strakke spijkerbroek of legging aan te trekken, zonder dat je overal bobbels en putten ziet zitten.

Het was een droom die uitkwam.

Pure vrijheid.

Toen ik mijn huisarts weer zag was hij sprakeloos.

“Hoe heb jij dit in vredesnaam gedaan?” vroeg hij. Ik lachte en vertelde hem het hele verhaal.

Hij onderzocht me en concludeerde ook dat ik nergens meer cellulitis had.

Hij vroeg me of ik het systeem dat ik met Phillip Costa had ontwikkeld met hem wilde delen en dat deed ik graag. 

Hoe meer mensen ik hiermee kan helpen, hoe beter!

Ik kon dit niet voor mezelf houden.

De volgende dag belde ik met Phillip Costa en hij was totaal niet verbaasd over mijn resultaten en zei droogjes:

“Mooi om te horen. Dit bevestigt onze research.”


Ik vroeg hem of hij er bezwaar tegen had als we dit systeem naar buiten zouden brengen en stemde toe.

In de volgende 2 weken ontwikkelde ik samen met Phillip Costa en David dos Santos dit complete stap-voor-stap programma:

Laser Target Systeem

Gegarandeerd binnen 30 dagen cellulitis vrij.
100% natuurlijk, veilig en effectief.

Het Laser Target Systeem is het exacte systeem dat ik en vele anderen met mij hebben gebruikt om cellulitis niet alleen te verminderen, maar compleet te elimineren in slechts 30 dagen.

Dit stap-voor-stap programma pakt de echte oorzaak van cellulitis aan op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien.

Belangrijk: Dit is een 100% natuurlijke en veilige oplossing voor cellulitis.

Persoonlijk Anti-Cellulitis Schema

persoonlijkschema-ipad-iphone-samen

Je krijgt ook jouw persoonlijk anti-cellulitis schema. Dit is waar ik je laat zien wanneer je wat moet doen en hoe je het makkelijk integreert in je dagelijkse leven, zonder dat je iets mist.

Als het Laser Target Systeem de auto is, dan is dit de GPS die je laat zien waar je naartoe moet.

Anti-Cellulitis Cardio Programma

cardioprogramma-ipad-iphone-samen - kopie

Je krijgt jouw anti-cellulitis cardio programma. Veel mensen weten dit niet, maar teveel cardio training of de verkeerde cardio oefeningen kunnen cellulitis erger maken.

Maar wanneer je het juiste type en de juiste hoeveelheid combineert met het Laser target Systeem maakt je cellulitis geen schijn van kans.

Onderhoud Schema

onderhoudschema-ipad-iphone-samen - kopie

Je krijgt ook het voor-altijd-weg schema voor lange termijn preventie en onderhoud,.

Want wanneer je cellulitis eenmaal weg is, wil je dat het nooit meer terugkomt. 

Dit simpele schema omlijnt de lange termijn aanpak voor het behoud van jouw gladde, strakke en sexy onderlichaam.

Levenslang Privé Abonnement

levenslang-abonnement

Je krijgt ook een Levenslang Privé Abonnement, zonder extra kosten.

Met maandelijkse tips & updates over cellulitis en andere uitdagingen waar je lichaam en huid als vrouw mee te maken krijgen tijdens de verschillende fases in je leven.

Maar voor ik je toegang geef zodat je kunt beginnen, wil ik nog snel 3 korte maar inspirerende succesverhalen met je delen van een paar vrouwen die hun cellulitis problemen al overwonnen hebben.

jolanda-ervaringen

De eerste is van Jolanda, zij schrijft:

Hallo,
Ik wilde even zeggen dat ik het programma ongeveer 3 weken volg en nu al serieuze vermindering zie van mijn cellulitis. Ik ben geen forse vrouw, 61 kilo en 1 meter 65, maar ik was niet blij met hoe mijn billen en dijen er uit zagen. De cellulitis werd steeds erger.

Door jullie methode kan ik deze zomer mijn outfits weer aan, waar ik me het beste in voel. Ik krijg complimenten over mijn billen en dijen, omdat ze er weer stevig uitzien. Dit is heerlijk aangezien ik 52 ben. Ik heb een hoop rare en dure spullen gebruikt voor ik dit ging doen, maar dit is het enige dat heeft gewerkt. Blijf doen wat jullie doen.

Mijn oprechte dank, 

Jolanda

maria-ervaringen

en Maria, die mij dit mailde...

Vreselijk is het woord dat ik gebruikte om mijn onderlichaam te beschrijven voor ik na lang zoeken bij deze site uitkwam. Het heeft me echt geholpen om van mijn cellulitis af te komen. Mijn spieren waren slap, waardoor mijn huid inzakte. Ik begon na 9 dagen resultaat te zien.

Het was op z’n zwakst gezegd verrassend. In de derde week werd het ineens nog beter. Ik was eerst bang dat mijn benen veel dikker zouden worden, wat gebeurde toen ik veel naar de sportschool ging, maar zoals je zei werden ze alleen mooier, strakker en gladder (Woehoe!).

Oudere en jonge vrouwen moeten weten dat er iets bestaat dat werkt tegen die putjes in de huid op je billen en benen. Dank je wel van een tevreden klant!

Maria

sabine-ervaringen

en deze van Sabine

Ik heb nog nooit ergens een review over geschreven, maar nu moet ik het gewoon doen. Dit is mijn verhaal. Ik heb er altijd wel goed uitgezien, ondanks dat ik nooit echt aan sport of fitness deed, maar een paar maanden geleden merkte ik dat mijn spijkerbroeken niet meer zo mooi zaten als eerst en ik had cellulitis op de achterkant van mijn benen, dijen en billen.

Het was vreselijk, want het was vlak voor de zomer. Ik werk op kantoor en ik zit de hele dag op een stoel. Ik zocht op internet naar het verminderen van cellulitis. Ik was niet van plan om pillen te kopen of andere spullen, maar ik wilde gewoon kijken wat er was. Zo kwam ik uit bij jouw website en ik wilde meteen beginnen.

Na een tijdje kon ik de resultaten zien en voelen. Ik wist dat het werkte. Ik voelde spieren, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Vooral de binnenkant van mijn dijen, de achterkant van mijn benen en onder mijn billen, waar mijn benen beginnen.

Maargoed, ik ben nu 4 weken verder en mijn billen kunnen zo in een ondergoedreclame. Nou ja… bijna misschien :) Ik kan niet geloven dat dit het resultaat van 1 maand is. Ik ben er verslaafd aan en mijn beste vriendin kan haar ogen niet geloven en zij gaat jouw systeem vandaag bestellen.

Jullie hebben me gered.

Dankbare groetjes,

Sabine

Je kunt je voorstellen dat de meeste vrouwen niet willen dat hun verhaal gepubliceerd wordt en dat is begrijpelijk.

Maar deze drie die toestemming hebben gegeven om hun verhaal te delen, zijn het levende bewijs dat dit werkt en ik waardeer hun bereidheid om dit te doen enorm.

Nu weet je eindelijk de waarheid over cellulitis en hoe jij er binnen 30 dagen volledig vanaf komt.

Hier is het pakket dat jij krijgt om jouw cellulitis te verslaan:

complete-pakket
 • check
  Het complete Laser Target Systeem 
 • check
  Het Persoonlijk Anti-cellulitis Schema
 • check
  Het Anti-Cellulitis Cardio Programma
 • check
  Het Voor-Altijd-Weg Onderhoud Schema
 • check
  Het Levenslang Privé Abonnement

Nu denk je vast dat dit een fortuin gaat kosten, maar ik kan je zeggen dat dit absoluut niet het geval is…

Dus ik hoop dat je er klaar voor bent om overdonderd te worden…

Dit is het geval, we hebben onlangs een klantonderzoek gehouden en 1 van de vragen was:

"Wat zou je achteraf gezien willen betalen voor dit systeem nu je ziet wat de resultaten zijn?"

De antwoorden liepen uiteen van 100 tot 600 euro en kwamen gemiddeld uit op €300,-

Simpelweg omdat het WERKT!

Maar ik weet dat het met die prijs voor veel vrouwen, die dit echt nodig hebben buiten bereik zal blijven.

Dus ik zet de normale prijs op €99,-

Maar als tijdelijke speciale aanbieding, ga ik nog veel lager zitten… Heel veel lager...

Maar voor ik je laat zien hoe laag, wil je nog iets geven…

Veel vrouwen vragen ons om hulp bij het strakker en platter maken van hun buik en verstevigen van hun bovenarmen.

Dus hebben we 2 super gerichte programma’s ontwikkeld, die jij vandaag GRATIS krijgt

GRATIS BONUSSEN

Bonus #1

De eerste is Platte Buik in 10 Minuten.

Ontdek het geheim van een platte buik en mooie buikspieren.

Want het is niet alleen een kwestie van schoonheid, maar ook het beste voor je gezondheid.

Met deze unieke methode ben jij binnen no-time van je buikje af.

Normaal €49,00 Vandaag GRATIS!

plattebuik-ipad-iphone-samen - kopie

Bonus #​2

En de tweede is Super Strakke Bovenarmen.

Er zit een groot verschil tussen slanke en strakke armen.

Slanke armen kunnen namelijk ook slap zijn.

Met dit eenvoudige programma zul jij binnen 2 weken al zien dat je bovenarmen strakker en gespierder worden.

Normaal €49,00 Vandaag GRATIS!

bovenarmen-ipad-iphone-samen - kopie

Dus je krijgt dit complete en supergerichte pakket
ter waarde van €398...

Niet voor de verlaagde prijs van €99,00

complete-pakket-bonus

Maar vandaag voor slechts €37

betaalopties

Dit is een tijdelijke aanbieding.
De prijs kan elk moment weer verhoogd worden naar de normale prijs van €99,00

Het enige dat jij nu hoeft te doen is op de bestelknop te klikken en het formulier op de volgende pagina in te vullen.

Je krijgt dan binnen 2 minuten toegang tot het complete pakket en ben je slechts 30 dagen verwijderd van jouw nieuwe leven.

Daarnaast hebben we nog een paar speciale cadeautjes voor je klaarstaan op je persoonlijke toegangspagina, waar ik nu geen tijd voor heb om ze te noemen.

Niet_goed_geld_terug

100% Geld Terug Garantie

Je loopt trouwens geen enkel risico, door te beginnen, want ik neem alle risico voor jou.

Ik geef je namelijk 30 dagen om deze super effectieve methode te testen en wanneer jij niet 100% tevreden bent over jouw geweldige cellulitis verminderende resultaten, dan hoef je alleen een mailtje te sturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Geen moeilijke vragen, geen gedoe.

Wij kunnen deze keiharde garantie geven omdat dit werkt en daarom zeer zelden een verzoek tot terugbetaling ontvangen. Maar ik weet dat dit jou een extra gevoel van vertrouwen en zekerheid geeft om hiermee te beginnen.

​Nog een laatste ding

Dit wordt niet in winkels verkocht en deze tijdelijke speciale aanbieding zal niet lang meer beschikbaar zijn.

Je krijgt direct toegang tot het complete pakket in het speciale ledengedeelte. Inclusief alle bonussen en levenslange updates.

Jij weet nu dat dit is wat jij nodig hebt om eindelijk je probleem op te lossen.

Klik dus nu op de bestelknop hieronder om direct van start te gaan. Doe het nu.

complete-pakket-bonus

Vandaag slechts €37

betaalopties

Dit is een tijdelijke aanbieding.
De prijs kan elk moment weer verhoogd worden naar de normale prijs van €99,00

Laat de geldwolven en de aasgieren van de beauty industrie niet winnen.

Want als jij deze pagina sluit is dat precies wat er gebeurt.

Zij willen dat jij deze pagina sluit.

Zij willen dat jij alles vergeet wat je vandaag hebt geleerd en en gewoon verder gaat met je leven.

Laat me je een vraag stellen.

Als jij een knop voor je zou hebben, waarmee jij voor altijd de bobbels en putjes zou kunnen laten verdwijnen.

Zou jij die knop indrukken?

Zou jij die kans grijpen?

Wat als ik je vertel dat die knop gewoon op deze pagina staat?

Druk nu op die knop en start je nieuwe leven.

Maak de juiste keuze, de intelligente keuze. De keuze die duizenden voor jou al hebben gemaakt en nu gelukkig zijn.

complete-pakket-bonus

Vandaag slechts €37

betaalopties

Dit is een tijdelijke aanbieding.
De prijs kan elk moment weer verhoogd worden naar de normale prijs van €99,00

Jij hebt nu 2 opties

Optie 1:

Je verlaat deze pagina. Je accepteert dat je cellulitis nooit zal verminderen, wat je ook probeert. Je blijft gefrustreerd en onzeker.

Optie 2:

Je zegt JA, ik ben klaar om het complete systeem 30 dagen uit te proberen zonder risico. Ja ik wil een leven zonder bobbels en putjes. Ja ik wil mijn zelfvertrouwen terug. Ja ik verdien een leven zonder cellulitis.

Zeg JA en klik op de knop hieronder.

Ik kijk ernaar uit om jouw succesverhaal snel te horen.

complete-pakket-bonus

Vandaag slechts €37

betaalopties

Dit is een tijdelijke aanbieding.
De prijs kan elk moment weer verhoogd worden naar de normale prijs van €99,00