De waarheid over cellulite en hoe ik er binnen 30 dagen vanaf kwam


Door: Annemarijn Peerlings, 11 februari, 2019


Dit verhaal is zo bizar dat ik het gewoon met jullie moet delen. In dit bericht vertel ik jullie de exacte methode, waarmee ik als 41-jarige vrouw binnen 30 dagen volledig van mijn cellulite afkwam. En als ik het kan, dan kun jij dit ook. Iedereen moet weten dat dit bestaat.

cellulite voorbeeld

Mijn resultaat waar ik zo trots op ben!

Zoals je kunt zien zag mijn onderlichaam eruit als een maanlandschap. Serieus, ik had overal bobbels en putjes. Op mijn billen, maar ook op mijn bovenbenen. Het was verschrikkelijk. 

Ik voelde me onaantrekkelijk en onzeker

Ik baalde er zo van en het maakte me super onzeker. Ik durfde niet meer in bikini te lopen of strakke kleding te dragen. Elke keer werd ik weer herinnerd aan mijn vreselijke cellulite. Ik voelde me onaantrekkelijk en merkte dat ook aan mijn man. Hij zei er verder niks van, maar als vrouw voel je zulke dingen gewoon.

Het is misschien overdreven om te zeggen dat ik er depressief van werd, maar het zat er wel dicht tegenaan. 

Het lukte me gewoon niet om van mijn cellulite af te komen

De cellulite ging niet weg wat ik ook probeerde. Ik kan er slecht tegen als dingen niet lukken, dus je kunt je voorstellen hoe gefrustreerd ik was.

Hier een lijstje:


  • Op dieet om mijn vetpercentage te verlagen. Geen resultaat
  • Keihard sport in de sportschool. Geen resultaat
  • Beauty behandelingen in de schoonheidssalon. Geen resultaat.
  • Zalfjes. Geen resultaat.
  • Lotions. Geen resultaat.
  • Massage en trilapparaten. Geen resultaat.

Het maakte me moedeloos en stond op het punt om de hoop op te geven.

Maar dat zou allemaal snel veranderen.

De oplossing kwam uit het niets

Ik belde een vriendin die ik al een tijd niet had gesproken. Ze lachte me uit en zei dat ik compleet gestoord was, om te geloven dat die dure behandelingen en zalfjes zouden werkten. Ze hadden in het beste geval een kortstondig effect.

Behandelingen in een salon zijn ook oplichterij. Het heeft geen zin om je huid op z’n donder te geven. Er is alleen een tijdelijk visueel effect dat in maximaal 3 dagen is verdwenen.

Mijn vriendin adviseerde me alleen een ding te proberen - een speciale methode genaamd het Laser Target Systeem. Ze had het zelf ook gevolgd en zei dat ze na 9 dagen al resultaat zag. En na dag 26 was ze helemaal van haar cellulite af.

cellulite vriendin

Voor en na foto van mijn vriendin

Ze vertelde ook dat de beauty industrie helemaal niet wil dat wij van onze bobbels en putjes afkomen. Het is immers een miljoenen business. Als er geen vrouwen meer zijn met cellulite, valt er ook niets meer te verdienen!

Op dag 28 was ik compleet van mijn cellulite af

Toen ik ophing besloot ik gelijk te beginnen. Mijn vriendin had me een linkje gestuurd naar het Laser Target Systeem en ik kocht het direct. Ze hadden een 30 dagen geld terug garantie, dus wat had ik te verliezen?

In de eerste week gebeurde er niks. Ik voelde de moed weer in mijn schoenen zinken, maar ik hield vol. En verdomd… na 2 weken begon ik resultaat te zien.

Mijn huid werd gladder en strakker in mijn probleemzones en de bobbels en putjes begonnen te vervagen. Het was zo’n oppepper dat ik niet meer kon stoppen.

Elke dag was een feestje. Iedere ochtend bekeek ik mezelf in de badkamer en werd met de dag strakker. Mijn huid voelde weer glad aan.

En op dag 28 was mijn cellulite daadwerkelijk compleet verdwenen.

Ik durf mijn bikini weer aan en ben zielsgelukkig

Uiteraard heb ik mijn vriendin mee uit eten genomen en we hebben samen een klein feestje gevierd. ik durf mijn bikini weer aan, koop weer strakke kleding en mijn seksleven heeft een boost gekregen. Ik ben zielsgelukkig.

Alle vrouwen moeten weten dat dit bestaat. Daarom deel ik mijn ervaring graag met jullie.

Hier nog even link naar de methode die ik gebruikt heb:

Klik hier om om het Laser Target Systeem te bestellen…


P.S. Laat me weten in de reacties wat jouw resultaten zijn.

Reacties:


karin

Karinnetje:

Ik kende dit helemaal niet. Ik kreeg al op vroege leeftijd last van cellulite en niks hielp, maar dit is het enige dat voor mij heeft gewerkt. Ik raad het absoluut aan.

voor-na-4

24-02-2019


anita

Anita:

Als niets anders helpt, ja, dan moet je het proberen. Ik heb ooit eens een speciale behandeling gedaan. Onvoorstelbaar veel geld uitgegeven. Aan de ene kant heb ik er geen spijt van, maar aan de andere kant is het echt zonde. Ik had zo veel geld kunnen besparen als ik eerder over deze methode had gehoord ((waarom wist ik het niet?!

24-02-2019


thea

Thea Aerts:

Ik weet niet wat ik moet zeggen! Het klinkt verleidelijk, ik ga het bestellen. Mijn putjes zijn niet heel heftig, maar ik wil er op tijd bij zijn

25-02-2019


maartje

Maartjuh:

Ik ben het ermee eens, het is een zeer effectieve methode tegen cellulite. Ik hoorde voor het eerst over dit systeem door dit artikel. Mijn onderlichaam was een puinhoop. Ik gebruik dit systeem nu een maand en mijn billen zijn weer super glad!

26-02-2019


Marijke Smit

Ik bestelde het voor mijn moeder, ze was echt wanhopig. Hopelijk werkt het.

26-02-2019


Louise:

Ik heb nooit geloofd dat cellulite iets met vet te maken heeft. Ben nu 3 weken bezig met het Laser Target Systeem en het gaat fantastisch. Bedankt voor het delen! :)

27-02-2019